U bent adviseur

U bent financieel, fiscaal, juridisch, bedrijfskundig of algemeen adviseur van de onderneming. U adviseert uw klanten over alle aspecten van diens bedrijfsvoering, zo delen zij ook hun zorgen met u, zoals hun rechtszaken.

Als adviseur biedt u uw klanten nóg meer meerwaarde indien u op de hoogte bent van procesfinanciering. Procesfinanciering is een risicodragende investering in de kosten van een rechtszaak of arbitrage. Bij acceptatie van een rechtszaak door Liesker Procesfinanciering, procedeert uw klant financieel geheel risicoloos. Als vergoeding laat uw klant Liesker Procesfinanciering participeren in de opbrengst van de rechtszaak. Doch uitsluitend als die opbrengst er ook is! Als de zaak onverhoopt toch verloren wordt, betaalt uw klant ons niets. De proceskosten kunnen met procesfinanciering geheel off balance worden gebracht, het treffen van een voorziening is niet meer nodig.

Procesfinanciering wordt ook ingezet bij onderhandelingen over bedrijfsovernames: de rechtszaak kan financieel volledig buiten de transactie worden gehouden.

Kansrijke zaken met een belang hoger dan €150.000,- komen in aanmerking voor procesfinanciering door Liesker Procesfinanciering. Indien u een zaak voor procesfinanciering wilt aandragen, verzoeken wij u, in overleg met uw klant, ons aanvraagformulier in te vullen. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u op de zaak terug.

Voor alle vragen kunt u ook telefonisch of per email contact met ons opnemen.

Adviseurs met wie wij regelmatig samenwerken, kunnen opteren gebruik te maken van ons Preferred Partner keurmerk. Zo kunt u aantoonbaar aan uw klanten uw meerwaarde laten zien.