U bent advocaat

Uw cliënt heeft een goede zaak, hij heeft echter moeite met uw tarieven, ziet op tegen het risico en kan of wil geen geld investeren in de (vervolg)procedure.

Voor al die situaties is procesfinanciering dé oplossing. Procesfinanciering is een risicodragende investering in de kosten van een rechtszaak of arbitrage. Bij acceptatie van een rechtszaak door Liesker Procesfinanciering, procedeert uw cliënt financieel geheel risicoloos. Als vergoeding laat uw cliënt Liesker Procesfinanciering participeren in de opbrengst van de rechtszaak. Doch uitsluitend als die opbrengst er ook is! Als de zaak onverhoopt toch verloren wordt, betaalt uw cliënt ons niets: voor hem geldt dus no cure no pay. Als advocaat krijgt u in alle gevallen uw honorarium door Liesker Procesfinanciering betaald. Wij treden niet in de vrije advocaatkeus van onze klanten: de zaak die u aandraagt blijft bij procesfinanciering gewoon bij u. Bovendien bent en blijft u dominus litis.

Win-win voor uw cliënt én u dus.

Kansrijke zaken met een belang hoger dan €150.000,- komen in aanmerking voor procesfinanciering door Liesker Procesfinanciering. Indien u een zaak voor procesfinanciering wilt aandragen, verzoeken wij u, in overleg met uw cliënt, ons aanvraagformulier in te vullen. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u op de zaak terug.

Voor alle vragen kunt u ook telefonisch of per email contact met ons opnemen.

Advocaten met wie wij regelmatig samenwerken, kunnen  gebruik  maken van ons Preferred Partner keurmerk. Veel van onze klanten hebben (nog) geen advocaat. Aanvragen die wij van klanten rechtstreeks krijgen, verwijzen wij naar onze Preferred Partners.