U bent curator

U bent curator, een specialist op uw vakgebied. U treft in de boedel een lopende procedure aan of ziet goede kansen om een procedure tegen derden op te starten. Er zit echter onvoldoende fonds in de boedel, dan wel u wenst dit fonds niet te riskeren aan de (voortzetting van) een procedure. De aanvraag garantstellingsregeling curatoren is afgewezen, ontoereikend of komt niet in aanmerking gezien de aard van de claim.

Voor al die situaties is procesfinanciering dé oplossing. In toenemende mate financiert Liesker Procesfinanciering procedures voor curatoren. Procesfinanciering betekent voor u dat de kosten van de procedure niet ten laste komen van de boedel. Bij acceptatie van een rechtszaak door Liesker Procesfinanciering, procedeert de boedel financieel geheel risicoloos.

Als vergoeding laat de boedel Liesker Procesfinanciering participeren in de opbrengst van de rechtszaak. Doch uitsluitend als die opbrengst er ook is! Als de zaak onverhoopt toch verloren wordt, betaalt de boedel ons niets. De advocaat ( of curator) krijgt in alle gevallen het honorarium door Liesker Procesfinanciering betaald. De door Liesker Procesfinanciering in de regel voorgestelde opbrengstverdeling wordt door de rechtbanken aanvaard.

Win-win voor de boedel én u dus.

Kansrijke zaken met een belang hoger dan €150.000,- komen in aanmerking voor procesfinanciering door Liesker Procesfinanciering. Indien u een zaak voor procesfinanciering wilt aandragen, verzoeken wij u ons aanvraagformulier in te vullen. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u op de zaak terug.

Voor alle vragen kunt u ook telefonisch of per email contact met ons opnemen.