Wat kan Liesker Procesfinanciering betekenen voor u als klant

U heeft uw handen vol aan uw dagelijkse gang van zaken. U weet dat u een claim heeft, maar aarzelt over het opstarten of voortzetten van een rechtszaak of arbitrage. U besteedt uw liquiditeiten bij voorkeur aan vaste lasten, operationele kosten of de groei van uw onderneming. Of u beschikt over te weinig financiële middelen om een rechtszaak door te zetten. Procederen is bovendien per definitie risicovol. Zelfs de meest kansrijke rechtszaken, kunnen mislopen. U twijfelt of u uw geld wilt besteden aan een rechtszaak.

Voor al die situaties is procesfinanciering dé oplossing. Bij acceptatie van uw rechtszaak door Liesker Procesfinanciering, procedeert u financieel geheel risicoloos. Als vergoeding laat u Liesker Procesfinanciering participeren in de opbrengst van uw rechtszaak. Doch uitsluitend als die opbrengst er ook is! Als uw zaak onverhoopt toch verloren wordt, betaalt u ons niets.

Wij betalen uw advocaatkosten, uw griffierechten, uw deurwaarderskosten en alle overige proceskosten en u betaalt ons uitsluitend uit de opbrengst van de rechtszaak bij winst: dát is procesfinanciering bij Liesker Procesfinanciering .
Met procesfinanciering kan uw rechtszaak alleen nog maar winst opleveren en geen extra verlies of kosten. U kunt uw voorziening voor proceskosten vrij laten vallen en uw rechtszaak omzetten in een nagekomen bate. Win-win voor alle betrokken partijen. U kunt uw kansrijke rechtszaak financieel risicoloos doorzetten en uw advocaat kan voor u doorwerken en wordt gewoon betaald.

Hoe werkt het?

Procesfinanciering door Liesker Procesfinanciering is heel eenvoudig. Liesker Procesfinanciering analyseert en beoordeelt iedere individuele zaak. Hierbij wordt de omvang van het procesrisico, de verwachte doorlooptijd van een procedure en de gegoedheid van de wederpartij beoordeeld. Aan deze analyse vooraf zijn geen kosten verbonden.

Indien wij uw zaak aannemen doen wij u een voorstel met daarin onze voorwaarden om tot procesfinanciering over te gaan. Zo maken wij onder andere afspraken over het plan van aanpak en de verdeling van de opbrengst indien uw zaak gewonnen wordt. Wij hechten daarbij ook aan een persoonlijke kennismaking met u als klant. Wordt de zaak verloren, dan bent u ons niets verschuldigd.

Indien u als klant voor procesfinanciering in aanmerking wilt komen, verzoeken wij u ons aanvraagformulier in te vullen. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u op de zaak terug.

Voor vragen of indien u hulp nodig heeft bij het invullen van het aanvraagformulier, kunt u ook telefonisch of per email contact met ons opnemen.