Wat kunnen wij voor u doen als ondernemer?

U heeft uw handen vol aan uw dagelijkse gang van zaken. U weet dat u een claim heeft, maar aarzelt over het opstarten of voortzetten van een rechtszaak of arbitrage. U besteedt uw liquiditeiten bij voorkeur aan vaste lasten, operationele kosten of de groei van uw onderneming. Of u beschikt over te weinig financiële middelen om een rechtszaak door te zetten. Procederen is bovendien per definitie risicovol. Zelfs de meest kansrijke rechtszaken, kunnen mislopen. U twijfelt of u uw geld wilt besteden aan een rechtszaak.

Voor al die situaties is procesfinanciering dé oplossing. Bij acceptatie van uw rechtszaak door Liesker Procesfinanciering, procedeert u financieel geheel risicoloos. Als vergoeding laat u Liesker Procesfinanciering participeren in de opbrengst van uw rechtszaak. Doch uitsluitend als die opbrengst er ook is! Als uw zaak onverhoopt toch verloren wordt, betaalt u ons niets.

Wij betalen uw advocaatkosten, uw griffierechten, uw deurwaarderskosten en alle overige proceskosten en u betaalt ons uitsluitend uit de opbrengst van de rechtszaak bij winst: dát is procesfinanciering bij Liesker Procesfinanciering .
Met procesfinanciering kan uw rechtszaak alleen nog maar winst opleveren en geen extra verlies of kosten. U kunt uw voorziening voor proceskosten vrij laten vallen en uw rechtszaak omzetten in een nagekomen bate. Win-win voor alle betrokken partijen. U kunt uw kansrijke rechtszaak financieel risicoloos doorzetten en uw advocaat kan voor u doorwerken en wordt gewoon betaald.

Hoe werkt het?

Procesfinanciering door Liesker Procesfinanciering is heel eenvoudig. Liesker Procesfinanciering analyseert en beoordeelt iedere individuele zaak. Hierbij wordt de omvang van het procesrisico, de verwachte doorlooptijd van een procedure en de solvabiliteit van de wederpartij beoordeeld. Als u wint wilt u immers wel de compensatie ontvangen! Wij kunnen werken vanaf een onderbouwd minimum schadebedrag van  € 250.000,–.

Indien wij uw zaak aannemen doen wij u een voorstel met daarin onze voorwaarden om tot procesfinanciering over te gaan. Op deze manier ontvangt u in feite tevens een second opinion over de hardheid van uw vordering, want gelijk hebben is nog iets anders dan gelijk krijgen. Juridische analyse is maatwerk en geen enkele advocaat bezit alle expertise op alle vakgebieden. Om die reden werken wij met een een team van specialisten: ons Kennisnetwerk. Gecombineerd met onze financiering stijgen uw kansen op het gewenste resultaat!

Als we tot procesfinanciering overgaan, maken wij onder andere afspraken over het plan van aanpak en de verdeling van de opbrengst indien uw zaak gewonnen wordt. Wij hechten daarbij sterk aan een persoonlijke kennismaking met u als klant. Hier kunt u lezen wat onze eerdere klanten over ons zeggen. Wordt de zaak verloren, dan bent u ons niets verschuldigd.

Voordelen procesfinanciering

Procesfinanciering biedt u dus grote voordelen:

1. Uw zaak is bij ons in goede handen en u kunt zich concentreren op uw andere activiteiten waar u wel controle over heeft.

2. U vermijdt aanvullende kosten en voorkomt veel negatieve energie.

3. Liesker Procesfinanciering is de spin in het web van een gespecialiseerd Kennisnetwerk en netwerk van advocaten. Samen met uw advocaat bepalen we de juiste strategie; monitoren steeds de voortgang en zetten de juiste specialisten in om de kans op succes te maximaliseren.

4. Procesfinanciering: juridisch, strategisch en financieel ontzorgen opdat u gelijk krijgt, omdat u gelijk heeft!

Indien u als ondernemer voor procesfinanciering in aanmerking wilt komen, verzoeken wij u het aanvraagformulier in te vullen. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u op de zaak terug.

Liever direct bellen? Bel: 076-5303600