Nieuwsberichten

Ploum gaat alliantie aan met procesfinancier

Het Rotterdamse advocatenkantoor Ploum en Liesker Procesfinanciering gaan een strategische samenwerking aan. Beide partijen spreken van een primeur in de Nederlandse rechtsmarkt.

Bron: Advocatenblad.nl
Ga naar artikel

Vrouw zoekt geld

Nog geen 10% van de risicofinanciering belandt bij startups opgericht door vrouwen. Hoe komt dat en is het een probleem? Wat kan je doen als vrouwelijke ondernemer? En waar klop je aan als het bij reguliere financiers niet lukt?

Bron: KvK.nl
Ga naar artikel

Sara Liesker als co-host bij BNR Nieuwsradio in gesprek met o.a. Ab Klink

Onder andere in gesprek met Ab Klink over de balans tussen overdiagnostiek en goede zorgverlening, Eveline van Sandick over de uitbreiding van haar vertaalbedrijf naar Canada en Boudewijn Poldermans over de ondertekening van fase 1 handelsakkoord tussen de VS en China.

Bron: BNR Radio Zaken doen met...

Ga naar artikel

“Voorwaarts – mars!”

Sara Liesker schrijft een gastblog op Sprout.nl. De tweede blog gaat over of het een goede graadmeter is, als je bij het selecteren van een event of workshop een (lichte) aarzeling voelt bij het inschrijven, bijvoorbeeld wanneer je je laat drillen als soldaat.

Bron: Sprout.nl
Ga naar artikel

Financiering voor vrouwen

Sara Liesker schrijft een gastblog op Sprout.nl. De eerste blog over financiering voor vrouwen is gepubliceerd: met valkuilen en tips voor vrouwelijke ondernemers die financiering willen ophalen.

Bron: Sprout.nl
Ga naar artikel

Procesfinanciering bij letselschade; Liesker staat in LetselschadeNEWS

Procesfinanciering; uitkomst in letselschadezaken?
LetselschadeNEWS vroeg Chris Liesker van Liesker Procesfinanciering te vertellen hoe procesfinanciering in zijn werk gaat.

Bron: LetselschadeNEWS
Bekijk artikel

Procesfinanciering voor ondernemers: steeds meer interesse

Steeds meer ondernemers kiezen voor procesfinanciering. Volgens Liesker Procesfinanciering kwam in 2018 70 procent van aanvragen van ondernemers, tien procent meer dan in 2017.

Bron: mr. online d.d. 01-03-2019
Ga naar artikel

Liesker Procesfinanciering is Sprout Challenger50

“Wij levelen met onze dienst procesfinanciering het juridische speelveld en maken het mogelijk voor kansrijke claims om tóch aan de rechter te worden voorgelegd.”

Bron: Sprout.nl 25-10-2018
Ga naar artikel

Sara Liesker op BNR Radio

Procesfinanciering is in trek. De aanvragen voor een procesfinanciering zijn vorig jaar gestegen met 200 procent. Bij zo'n procesfinanciering schiet een externe partij het geld voor de procedure voor en bij een succesvolle procedure verdient die partij een percentage van de opbrengst.

Bron: BNR Nieuwsradio d.d. 29-06-2018
Ga naar artikel

Procesfinanciering in faillissement

Rechtszaak als verdienmodel; Liesker heeft een ondergrens van 150.000 euro en kreeg vorig jaar vijfhonderd aanvragen die het als serieus aanmerkte. In ongeveer tien procent van de aanvragen treedt Liesker als financier op.

Het artikel is inmiddels gepubliceerd en is te lezen via de volgende link:

Bron: Het Advocatenblad
Bekijk artikel

Liesker Procesfinanciering in het FD

Nederlanders zijn afwachtend met het halen van hun recht, meestal door een gebrek aan geld om lang te kunnen procederen. Financiering door een derde partij kan dan soelaas bieden.

Bron: Het Financieele Dagblad d.d. 26-05-2018
Bekijk artikel

Zondag 8 april is Sara Liesker te zien in ‘Ondernemen doen we Zo!’ RTL7

Aanstaande zondag 8 april om 12.00u is Sara Liesker te zien in het tv-programma van RTL7; "Ondernemen doen we Zo!"

Bron: Ondernemen doen we Zo! RTL7
Lees meer

Liesker Procesfinanciering in Quote ‘Bijzonder beleggen’

Liesker Procesfinanciering in Quote 'Bijzonder beleggen'

Bron: Quote
Bekijk artikel

Sara Liesker haalt miljoenen op om claims te financieren

Je financiert je bedrijfsmiddelen, je voorraden en je debiteuren: waarom niet ook die slepende rechtszaak waarin je tonnen claimt van de tegenpartij? Sara Liesker en haar vader hebben met Liesker Procesfinanciering geïnvesteerd in meer dan 100 miljoen euro aan claims. Nu gaan ze de groei versnellen met 2,9 miljoen vers kapitaal.

Bron: Sprout.nl 17 januari 2018
Lees meer

Liesker verzamelt drie miljoen voor Procesfinanciering

Het Bredase Liesker Procesfinanciering heeft bijna drie miljoen euro opgehaald om verder uit te kunnen breiden. Het bedrijf hoopt daarmee tegemoet te komen aan het groeiend aantal aanvragen voor de financiering van kansrijke claims. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

Bron: Advocatenblad.nl 17-01-2018
Lees meer

Sara Liesker in FD zakenauto

Procesfinancieringondernemer Sara Liesker (41) heeft een zilvergrijze BMW X3 2.5si Executive. ‘Als vrouw in een mannenwereld wilde ik niet het stigma “werkende moeder“. Mensen hebben het toch ook niet over “werkende vaders”?’

Bron: FD 28-12-2017
Bekijk artikel

Procesfinanciering biedt kansen voor de moderne CFO

De laatste jaren staan CFO’s onder grote druk om de organisatie van het bedrijf zo veel mogelijk te stroomlijnen als gevolg van vaak opeenvolgende herstructureringen. De focus ligt hierbij dan terecht op de core business: de geldstromen moeten optimaal worden ingezet om de kernactiviteit zo goed mogelijk te laten renderen.

Bron: Executive Finance
Lees meer

Artikel in Brisk magazine

Artikel in Brisk Magazine; Liesker Procesfinanciering ontving in het eerste half jaar van 2017 300 aanvragen van zowel particulieren als ondernemers voor de financiering van een rechtszaak.

Bron: Briskmagazine.nl Internetmagazine voor ondernemers
Lees meer

Artikel in CM:

Artikel in CM: Ondernemers in het midden- en kleinbedrijf laten claims vaker financieren door een derde partij, het zogeheten procesfinanciering. ‘Mkb’ers zien procesfinanciering primair als een middel om het onvermijdelijke financiële risico te minimaliseren.’

Bron: CM
Lees meer

BNR Radio uitzending 18-07-2017

Als ondernemer kun je eindeloze rechtszaken missen als kiespijn. Het is dan ook niet gek dat bedrijfsclaims handelswaar lijken te worden. Na Amerika en Engeland slaat het fenomeen procesfinanciering ook in Nederland aan. Chris Liesker, oprichter van Liesker Procesfinanciering is te gast.

Bron: BNR Radio
Lees meer

Artikel in De Ondernemer.nl

Zakelijk conflict? Besteed de financiering van de rechtszaak uit!

Bron: De Ondernemer.nl d.d 29-06-2017
Lees meer

‘No cure no pay’ is wel degelijk mogelijk via procesfinanciering

Artikel in het FD waar Sara Liesker uitlegt dat 'No cure no pay' wel degelijk mogelijk is in Nederland.

Bron: Financieel Dagblad 6-4-2017
Lees meer

Podcast met Sara Liesker over litigation funding

Interview met Sara Liesker voor het internationale magazine Legal Business World.

Bron: Legal Business World
Lees meer

Liesker Procesfinanciering financiert Stichting Loterijverlies

Verklaring Liesker Procesfinanciering over betrokkenheid bij Stichting Loterijverlies.

Lees meer